Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ СИРОМ

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    4 осіб

    • 10 болгарських перців середнього розміру (150 - 200 г кожний)
    • 600 г помідорів
    • 400 г сиру фета
    • 1 цибулина
    • 2 зубчики часнику
    • 4 гілочок петрушки
    • 100 г маслин без кісточок
    • 150 г панірувальних сухарів
    • сіль та перець - за смаком
    • 2 ст. л. олії

    Час підготовки

    30 хв.

    Час готування

    60 хв.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. Розігріти духову шафу до 220 ˚С.

    2. Відрізати верхівки від 8 перців та видалити насіння. Верхівки зберегти. Викласти перці у Каструлю «УльтраПро» (3,5 л).

    3. Помідори очистити від шкірочки за допомогою Овочечистки універсальної, розрізати їх навпіл та видалити насіння. Очистити два перці, що залишилися, від насіння та перетинок.

    4. За допомогою Шеф пресу Fusion Master з насадкою 10мм, нарізати кубиками сир фета,

      помідори, два очищених перці.

    5. Очистити цибулю та часник, подрібнити їх разом з петрушкою за допомогою Подрібнювача «ТурбоМікс»(600 мл).

    6. За допомогою Універсального ножа Universal тоненько нарізати маслини.

    7. Змішати нарізаний кубиком сир фета, помідори, перці у чаші «Міліан» (4,5 л). Додати вміст Подрібнювача «ТурбоМікс» (600 мл), маслини та панірувальні сухарі, сіль та перець. Перемішати.

    8. Нафарширувати вісім підготованих перців та накрити їх верхівками. За допомогою Силіконового пензлика «Бездоганність» змастити кожний перець оливковою олією, посолити та поперчити.

    9. Накрити кришкою та запікати у духовій шафі протягом години.

    10. Подавати як закуску чи основну страву разом з зеленим салатом.