ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ СИРОМ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 10 болгарських перців середнього розміру (150 - 200 г кожний)
- 600 г помідорів
- 400 г сиру фета
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 4 гілочок петрушки
- 100 г маслин без кісточок
- 150 г панірувальних сухарів
- сіль та перець - за смаком
- 2 ст. л. олії
Час підготовки
30 хв.Час готування
60 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Розігріти духову шафу до 220 ˚С.
-
Відрізати верхівки від 8 перців та видалити насіння. Верхівки зберегти. Викласти перці у Каструлю «УльтраПро» (3,5 л).
-
Помідори очистити від шкірочки за допомогою Овочечистки універсальної, розрізати їх навпіл та видалити насіння. Очистити два перці, що залишилися, від насіння та перетинок.
-
За допомогою Шеф пресу Fusion Master з насадкою 10мм, нарізати кубиками сир фета,
помідори, два очищених перці.
-
Очистити цибулю та часник, подрібнити їх разом з петрушкою за допомогою Подрібнювача «ТурбоМікс»(600 мл).
-
За допомогою Універсального ножа Universal тоненько нарізати маслини.
-
Змішати нарізаний кубиком сир фета, помідори, перці у чаші «Міліан» (4,5 л). Додати вміст Подрібнювача «ТурбоМікс» (600 мл), маслини та панірувальні сухарі, сіль та перець. Перемішати.
-
Нафарширувати вісім підготованих перців та накрити їх верхівками. За допомогою Силіконового пензлика «Бездоганність» змастити кожний перець оливковою олією, посолити та поперчити.
-
Накрити кришкою та запікати у духовій шафі протягом години.
-
Подавати як закуску чи основну страву разом з зеленим салатом.