ОСІННІЙ ПИРІГ З ЧОРНОСЛИВОМ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 3 яйця
- 60 г цукру
- 50 г борошна
- 300 мл молока
- 20 шт. м’якого великого чорносливу
- 1 пакетик ванільного цукру
Час підготовки
10 хв.Час готування
45 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розігрійте духову шафу до 180 °С
-
Збийте яйця з цукром у Міксері «Від Шефу™».
-
Додайте борошно, молоко та продовжуйте збивати до однорідної маси.
-
Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, викладіть у неї чорнослив, зверху вилийте тісто.
-
Запікайте 45 хвилин у розігрітій духовій шафі.
-
Готовий пиріг посипте ванільним цукром, дайте охолонути, подавайте до столу.
Чорнослив можна замінити на інші продукти.
Осінній пиріг з грушами та мигдалем: 2 великі груші очистити від шкірочки та серцевини, порізати на шматочки. Присипати 25 г мигдалевої стружки потім запекти.
Осінній пиріг з персиками: 2 великих персики без кісточок порізати на шматочки. Присипати 20 г кокосової стружки, перемішаної з ванільним цукром та запекти.