ЧІЗКЕЙК
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 100 г мюслі
- 60 г вершкового масла
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 350 г кисломолочного сиру
- 1 лимон (цедра та сік)
- 20 г борошна
- Дрібка солі
- 60 г малини
- 40 г цукрової пудри
Час підготовки
20 хв.Час готування
35 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розігрійте духову шафу до 180 °С.
-
Змішайте мюслі з нарізаним шматочками маслом за допомогою Комбайна ЕкстраШеф (1,35 л).
-
Викладіть отриману масу у Силіконову форму «Деко», розрівняйте за допомогою Силіконового скребка, покладіть форму у Охолоджуючий лоток (2,25 л) та поставте у холодильник.
-
Яєчні жовтки збийте з цукром, додайте сир, цедру та сік лимону, борошно та сіль. Ретельно перемішайте до однорідної маси. Окремо збийте білки та додайте їх у сирну масу. Змішайте. Вилийте на тісто.
-
За допомогою Комбайна ЕкстраШеф (1,35 л) подрібніть малину з цукровою пудрою до пюреподібної маси. Вилийте на сирну масу. За допомогою Силіконового скребка зробіть узори.
-
Запікайте 35 хвилин у розігрітій духовій шафі. Чізкейк не має потемніти. Подавати холодним.

