ЗДОБНІ БУЛОЧКИ З КАРАМЕЛІЗОВАНИМИ ЯБЛУКАМИ
Спосіб приготування
Час підготовки
15 хв.Час готування
23 хв.Рівень складності
СередняВартість
низькаСпосіб приготування
- 
                     Розтопіть вершкове масло та тростинний цукор у Кувшині «МікроКук» (1 л) протягом 30 секунд за потужності 600 вт. 
- 
                     Додайте яблука, що очищені від шкірки та порізані великими шматочками. Обережно перемішайте та запікайте 3 хвилини за потужності 600 Вт. Охолоджуйте 3 хвилини. 
- 
                     Булочки розріжте навпіл. 
- 
                     У Блюді для замішування (3 л) збийте яйця, молоко та сік, що утворився під час запікання яблук. У цій суміші змочіть шматочки булочки. 
- 
                     Розігрійте духову шафу до 200 °С. 
- 
                     Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, розкладіть на ній шматочки булочки. Притисніть їх так, щоби між ними не залишилось вільного простору. 
- 
                     За допомогою Силіконового пензля «Бездоганність» змастіть карамеллю булочки, викладіть зверху яблука, усю карамель та обережно вилийте зверху залишки яєчної суміші. 
- 
                     Запікайте 15 хвилин у розігрітій духовій шафі. 
Карамель з вершковим маслом: 80 г цукру насипте рівним шаром у каструлю та розтопіть його на середньому вогні до коричневого кольору. Не перемішуйте! Зніміть з вогню, додайте 40 г вершкового масла та перемішайте за допомогою Віничка-шумівки. Додайте 80 мл вершків та кип’ятіть 30 секунд при постійному помішуванні. Охолодіть. Поставте у холодильник.

