ПИРІГ З СИРОМ ФЕТА ТА ШПИНАТОМ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 300 г шпинату
- 250 кг листкового тіста
- 200 г сиру фета
- 200 г сметани, жирністю 15 %
- 2 яйця
- Сіль та перець за смаком
Час підготовки
20 хв.Час готування
35 хв.Додатковий час
10 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
середняСпосіб приготування
-
Приготуйте шпинат у мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин за потужності 600 Вт у Ємності «МікроКук» (2,25 л). Злийте рідину, залиште охолонути.
-
Розігрійте духову шафу до 200 °С.
-
Поставте Силіконову форму «Деко» на холодну решітку духової шафи. Злегка розкачайте тісто та викладіть його у форму.
-
Викладіть на тісто шпинат та нарізаний дрібними кубиками сир фета.
-
За допомогою Міксера «Від шефа™» збийте сметану та яйця, посоліть та поперчіть. Перелийте все у Силіконову форму «Деко».
-
Поставте решітку на середній рівень духової шафи та запікайте 30 хвилин. Дайте постояти 10 хвилин. Подавайте гарячим чи холодним з зеленим салатом.