Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Другі страви Десерт
Назад до результатів

ЯБЛУКА ПРЯНІ

  • Tupperware ЯБЛУКА ПРЯНІ

Спосіб приготування

Інгредієнти

8 осіб

  • 1 кг яблук сорту «антонівка»/«симиренка» (10 шт. дрібного або середнього розміру)
  • 10 листків чорної смородини і вишні
  • 5 ст. л. меду
  • 1.5 ч. л. солі
  • 5 шт. гвоздики
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1.5 л води

Час підготовки

30 хв.

Додатковий час

96 ч.

Рівень складності

Легкий

Вартість

середня




Спосіб приготування

  1. Яблука помийте, розріжте навпіл, видаліть серцевину.

  2. В окропі розчиніть сіль, додайте гвоздику, корицю. Дайте злегка охолонути (до 65 °С), а потім додайте мед.

  3. В «Чудо-банку» (3 л) покладіть яблука, перекладаючи їх листям. Залийте маринадом, залиште при кімнатній температурі на добу, потім поставте в холодильник ще на 2–3 доби.