Назад до результатів
ГУРІЙСЬКА КАПУСТА
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 1 середній качан білокачанної капусти
- 2 відварні буряки (середнього розміру)
- 2 перці чилі (дрібні)
- 8 зубчиків часнику
- 1 ст. л. солі крупної (з гіркою)
- 4 лаврового листа
- 2 л води
- Перець горошком
Час підготовки
30 хв.Додатковий час
96 ч.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розділіть головку капусти спочатку навпіл, потім поріжте на частинки. Видаліть качан. Буряк наріжте великими брусочками.
-
Викладіть шарами в «Чудо-банку» (3 л) перець, часник, лавровий лист, перець горошком, капусту, буряк.
-
В окропі розчиніть сіль, додайте перець горошком. Остудіть (до 65 °С) і залийте маринадом овочі.
-
Залиште при кімнатній температурі на добу (не накриваючи кришкою), а потім закрийте і поставте в холодильник на 3 доби.