Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Другі страви Закуска
Назад до результатів

ГУРІЙСЬКА КАПУСТА

  • Tupperware ГУРІЙСЬКА КАПУСТА

Спосіб приготування

Інгредієнти

8 осіб

  • 1 середній качан білокачанної капусти
  • 2 відварні буряки (середнього розміру)
  • 2 перці чилі (дрібні)
  • 8 зубчиків часнику
  • 1 ст. л. солі крупної (з гіркою)
  • 4 лаврового листа
  • 2 л води
  • Перець горошком

Час підготовки

30 хв.

Додатковий час

96 ч.

Рівень складності

Легкий

Вартість

низька




Спосіб приготування

  1. Розділіть головку капусти спочатку навпіл, потім поріжте на частинки. Видаліть качан. Буряк наріжте великими брусочками. 

  2. Викладіть шарами в «Чудо-банку» (3 л) перець, часник, лавровий лист, перець горошком, капусту, буряк.

  3. В окропі розчиніть сіль, додайте перець горошком. Остудіть (до 65 °С) і залийте маринадом овочі.

  4. Залиште при кімнатній температурі на добу (не накриваючи кришкою), а потім закрийте і поставте в холодильник на 3 доби.