Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Другі страви Закуска
Назад до результатів

ОГІРОЧКИ ПО-СЕЛЯНСЬКИ

  • Tupperware ОГІРОЧКИ ПО-СЕЛЯНСЬКИ

Спосіб приготування

Інгредієнти

8 осіб

  • 1.5 кг огірків
  • 1.5 л води
  • 125 мл оцту 9%
  • 2 ст. л. солі
  • 6 ст. л. цукру
  • 1 пучок кропу
  • 10 зубчиків часнику
  • 3 шт. гвоздики
  • 1/2 ч. л. меленого коріандру (без гірки)
  • 2 лаврового листа
  • Перець горошком

Час підготовки

30 хв.

Додатковий час

72 ч.

Рівень складності

Легкий

Вартість

низька




Спосіб приготування

  1. В окропі розчиніть сіль, цукор, оцет, додайте гвоздику, коріандр, лавровий лист, перець.

  2. У огурцов отрежьте плодоножку, разрежьте кружочками  или вдоль (так они быстрее промаринуются), переложите в «Чудо-банку» (3 л), добавьте укроп, чеснок. 

  3. Маринадом, що охолонув (до 65 °С), залийте огірки, залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.

  4. Закрийте кришку, а потім поставте в холодильник на 2–3 доби.