Назад до результатів
ОГІРОЧКИ ПО-СЕЛЯНСЬКИ
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 1.5 кг огірків
- 1.5 л води
- 125 мл оцту 9%
- 2 ст. л. солі
- 6 ст. л. цукру
- 1 пучок кропу
- 10 зубчиків часнику
- 3 шт. гвоздики
- 1/2 ч. л. меленого коріандру (без гірки)
- 2 лаврового листа
- Перець горошком
Час підготовки
30 хв.Додатковий час
72 ч.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
В окропі розчиніть сіль, цукор, оцет, додайте гвоздику, коріандр, лавровий лист, перець.
-
У огурцов отрежьте плодоножку, разрежьте кружочками или вдоль (так они быстрее промаринуются), переложите в «Чудо-банку» (3 л), добавьте укроп, чеснок.
-
Маринадом, що охолонув (до 65 °С), залийте огірки, залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.
-
Закрийте кришку, а потім поставте в холодильник на 2–3 доби.