Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ЗАКУСКА «ПІКАНТНА»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    4 осіб

    • 700 г шинки
    • 1 л курячого бульйону
    • 1 гілочка естрагону
    • 20 г желатину
    • 50 г подрібненого естрагону

    Час підготовки

    10 хв.

    Час готування

    20 хв.

    Додатковий час

    4 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. Наріжте шинку дрібними кубиками за допомогою Універсального ножа Universal.

    2. Замочіть желатин у невеликій кількості бульйону до набухання, прогрійте та змішайте з бульйоном у «СуперХітПарад» (2л).

    3. Декілька листочків естрагону викладіть на дно Форми для желе, на нього викладіть шар порізаної шинки, присипте естрагоном, що подрібнений за допомогою Подрібнювача «ТурбоМікс» (600мл), залийте невеликою кількістю желе.

    4. Повторюйте до закінчення складових.

    5. Закрийте Форму для желе та поставте її у холодильник на 4 години.