Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ЗАКУСКА З ТУНЦА ТА ЦУКІНІ

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 500 г цукіні
    • 100 мл густих вершків
    • 40 г желатину
    • сіль та перець
    • 200 г м’якого сиру
    • 300 г консервованого тунця

    Час підготовки

    30 хв.

    Час готування

    20 хв.

    Додатковий час

    4 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. Желатин замочіть у воді до набухання, прогрійте, викладіть у Блюдо для замішування (3л).

    2. Цукіні поріжте на тоненькі язички за допомогою Овочечистки універсальної. Викладіть їх у Кувшин «МікроКук» (1л) та готуйте їх у мікрохвильовій печі протягом 15 хвилин за потужності 600 Вт. Залиште для настоювання на 5 хвилин.

    3. Ще теплі язички викладіть у Блюдо для замішування (3л) з желатином та перемішайте.

    4. Збийте у Міксері «Від шефатм» сир, вершки, сіль та перець. Додайте до цукіні отриману суміш та подрібнену рибу, перемішайте.

    5. Вилийте суміш у Форму для желе, закрийте кришкою та поставте у холодильник  на 4 години.