Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

Холодець класичний

  • Tupperware Холодець класичний

Спосіб приготування

Інгредієнти

10 осіб

  • 1 ловича гомілка (розрубана на декілька частин)
  • 1 кг пісного м'яса на вибір: свинина, яловичина, індичка, курка
  • 1 л води
  • 3 зубчики часнику
  • 3 лаврові листи
  • 10 горошин чорного перцю
  • Сіль за смаком

Час підготовки

260 хв.

Час готування

20 хв.

Рівень складності

Середня

Вартість

середня




Спосіб приготування

  1. 1. Вимочіть яловичу гомілку в холодній воді приблизно 3–4 години (краще – ніч).

  2. 2. Покладіть м'ясо, спеції і гомілку в скороварку для мікрохвильової печі «Супер-кухар» (3 л), залийте холодною водою і варіть 20 хвилин при потужності 800 Вт.

  3. 3. Вийміть м'ясо і кістки з бульйону, бульйон процідіть.

  4. 4. Переберіть м'ясо, відокремте волокна і наріжте невеликими шматочками.

  5. 5. Видавіть часник в м'ясо і розкладіть м'ясо по ємностях, акуратно залийте процідженим бульйоном.

  6. 6. Накрийте ємності із заливним кришкою і поставте в холодильник до повного застигання.