Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Десерт
Назад до результатів

ЗДОБНІ БУЛОЧКИ З КАРАМЕЛІЗОВАНИМИ ЯБЛУКАМИ

  • Tupperware ЗДОБНІ БУЛОЧКИ З КАРАМЕЛІЗОВАНИМИ ЯБЛУКАМИ

Спосіб приготування

Час підготовки

15 хв.

Час готування

23 хв.

Рівень складності

Середня

Вартість

низька




Спосіб приготування

  1. Розтопіть вершкове масло та тростинний цукор у Кувшині «МікроКук» (1 л) протягом 30 секунд за потужності 600 вт.

  2. Додайте яблука, що очищені від шкірки та порізані великими шматочками. Обережно перемішайте та запікайте 3 хвилини за потужності 600 Вт. Охолоджуйте 3 хвилини.

  3. Булочки розріжте навпіл.

  4. У Блюді для замішування (3 л) збийте яйця, молоко та сік, що утворився під час запікання яблук. У цій суміші змочіть шматочки булочки.

  5. Розігрійте духову шафу до 200 °С.

  6. Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, розкладіть на ній шматочки булочки. Притисніть їх так, щоби між ними не залишилось вільного простору.

  7. За допомогою Силіконового пензля «Бездоганність» змастіть карамеллю булочки, викладіть зверху яблука, усю карамель та обережно вилийте зверху залишки яєчної суміші.

  8. Запікайте 15 хвилин у розігрітій духовій шафі.

Карамель з вершковим маслом: 80 г цукру насипте рівним шаром у каструлю та розтопіть його на середньому вогні до коричневого кольору. Не перемішуйте! Зніміть з вогню, додайте 40 г вершкового масла та перемішайте за допомогою Віничка-шумівки. Додайте 80 мл вершків та кип’ятіть 30 секунд при постійному помішуванні. Охолодіть. Поставте у холодильник.