Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Другі страви
Назад до результатів

ЛАЗАНЬЯ З ОСІННІХ МЛИНЦІВ

  • Tupperware ЛАЗАНЬЯ З ОСІННІХ МЛИНЦІВ

Спосіб приготування

Інгредієнти

5 осіб

  • 8 млинців
  • 400 мл соусу бешамель
  • 500 г шампіньйонів
  • 150 г заморожених білих грибів (або суміш лісових грибів)
  • 1 зубчик часнику
  • 10 мл оливкової олії
  • Сіль та перець
  • 400 мл соусу бешамель
  • 75 г тертого пармезану
  • 200 г сиру брі

Час підготовки

20 хв.

Час готування

31 хв.

Рівень складності

Середня

Вартість

середня




Спосіб приготування

  1. Шампіньйони очистіть та поріжте пластинами.

  2. Потушкуйте їх разом з білими грибами, очищеним зубчиком часнику та оливковою олією у Ємності МікроКук (2,25 л), протягом 6 хвилин за потужності 600 Вт до напівготовності.

  3. Подрібніть половину грибів за допомогою Комбайна «ЕкстраШеф» (1,35 л), додайте соус бешамель, перемішайте. Відкладіть ¼ соусу бешамель та 20 г пармезану.

  4. Поріжте сир брі кубиками. Духову шафу розігрійте до температури 200 °С.

  5. Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, покладіть у неї млинець так, щоби він виступав за край форми. На кожну сторону форми покладіть по млинцю так, щоби вони виступали за край форми.

  6. Змастіть млинці соусом бешамель з грибами, потім вкладіть шар тушкованих грибів, сир брі, пармезан, та знову млинець. Повторюйте шари, доки не закінчаться продукти, зверху має бути шар сиру брі. Підігніть окрайці млинців, що виступають та закрийте лазанью.

  7. Змастіть зверху соусом бешамель та посипте пармезаном, запікайте приблизно 25 хвилин у середній частині розігрітої духової шафи.

  8. Подавати гарячим, разом з зеленим салатом.

Тісто для млинців: 3 яйця, 500 мл молока, 250 г борошна та дрібку солі збийте за допомогою «Міксера Від шефа». Додайте 100 г розтопленого вершкового масла та перемішайте. Дайте тісту постояти та підійти протягом години – млинці будуть пухкими. На гарячу Пательню «Від шефа™» «Прованс» налийте трохи тіста та підсмажте з обох боків.