Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Другі страви
Назад до результатів

ТОРТИЛЬЯ З ТУНЦЕМ

  • Tupperware ТОРТИЛЬЯ З ТУНЦЕМ

Спосіб приготування

Інгредієнти

4 осіб

  • 120 мл води
  • 15 мл оливкової олії
  • 300 г борошна
  • 15 г паприки
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 яйце
  • 1 невеликий червоний перець
  • 1 велика цибуля
  • 100 мл томатного соусу
  • 200 г консервованого тунця
  • Суміш для змащування пирога (1 яєчний жовток + 15 мл води)

Час підготовки

20 хв.

Час готування

64 хв.

Рівень складності

Середня

Вартість

середня




Спосіб приготування

  1. Розігрійте воду у Кувшині МікроКук (1 л) протягом 1 хвилини за потужності 600 Вт. Влийте оливкову олію та одночасно додайте борошно, паприку та сіль. Ретельно перемішайте за допомогою Силіконового скребка, потім додайте яйце та знов перемішайте. У Блюді для замішування (3 л) замісіть тісто та залиште на 30 хвилин.

  2. Вимийте солодкий перець, очистіть його від шкірки за допомогою Овочечистки універсальної та поріжте тоненькими слайсами за допомогою Шатківниці «МандолінаЮніор».

  3. Протушкуйте солодкий перець та цибулю у Ємності МікроКук (2,25 л) протягом 6 хвилин за потужності 600 Вт, до напівготовності, перемішавши декілька разів.

  4. Додайте томатний соус, сіль, перець та перемішайте. Тушкуйте 2 хвилини за потужності 600 Вт. Додайте тунець, розітріть до однорідності.

  5. Розігрійте духову шафу до 180 °С.

  6. Розділіть тісто на 2 рівні частини. Одну половину розкачайте до розміру Силіконової форми «Деко», а другу – дещо більшою. Проколіть їх виделкою.

  7. Поставте Силіконову форму «Деко» на холодну решітку духової шафи та покладіть на неї більший пласт розкачаного тіста, трохи піднявши його за край.

  8. Викладіть на тісто начинку з тунця, зверху прикрийте другим пластом тіста. З’єднайте краєчки тіста, щоби вони добре склеїлися.

  9. За допомогою Силіконового пензля «Бездоганність» змастіть пиріг жовтком, що збитий з 15 мл води, поставте деко у розігріту духову шафу та випікайте 25 хвилин. Страву можна подавати як гарячою, так і холодною.