Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

САЛАТ «МІМОЗА»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 1 банка рибних консервів (у власному соку)
    • 4 яйця
    • 3 середнього розміру картоплини
    • 100 г голландського сиру
    • 25 г вершкового масла
    • 1 невелика цибуля
    • 120 г майонезу
    • сіль

    Час підготовки

    30 хв.

    Час готування

    20 хв.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. Відваріть неочищену картоплю у Сотейнику «Від шефатм» (2,8л) до готовності. Очистіть картоплю та натріть за допомогою Тертки «Fusion Master».

    2. Яйця відваріть у  Ковші «Від шефатм» (2,8л) протягом 10 хвилин, охолодіть їх у холодній воді та очистіть. Відокремте білки від жовтків та натріть їх нарізно за допомогою Тертки «Мандоліна Турбо».

    3. Сир натріть за допомогою Тертки «Мандоліна Турбо».

    4. Цибулю очистіть та порубіть за допомогою Подрібнювача «Турбо» (300мл).

    5. За допомогою Консервного ножа відкрийте рибні консерви, Силіконовим скребком подрібніть рибу на маленькі шматочки. Рідину від риби не виливайте.

    6. У Форму для желе викладіть яєчні жовтки, змастіть майонезом, викладіть білки, підсоліть та змастіть майонезом.

    7. Викладіть сир, зверху натріть, за допомогою Тертки «Диско», вершкове масло, попередньо охолоджене у морозильній камері, протягом 30 хвилин.

    8. Викладіть рибу, полийте її рідиною, що залишилась у банці. Можна також злегка збризнути рибу лимонним соком, що додасть їй пікантного смаку.

    9. Рівномірно викладіть цибулю, посоліть та змастіть майонезом.

    10. Останнім шаром викладіть натерту картоплю, підсоліть та змастіть майнезом.

    11. Закрийте Форму для желе та поставте її у холодильник на декілька годин.